0 +
Experiență în domeniu
Despre

"Investeste in energia ta, investeste in viitor"

SolPanel Energy System SRL este o companie dedicată oferirii de soluții de energie verde prin intermediul sistemelor fotovoltaice. Suntem specializați în vânzarea și montajul sistemelor fotovoltaice, oferind pachetul complet care include panourile, invertorul, smart meter, sisteme de prindere si montajul asigurat de echipele noastre colaboratoare.

Ne-am început activitatea în zona Moldovei, dar ne propunem să ne extindem în toată țara.
Ne diferențiem de concurență prin oferirea unui pachet complet și prețuri accesibile. Ne
concentrăm pe piața persoanelor fizice, dar lucrăm și cu persoane juridice.

De ce SOLPANEL?

Echipa noastră este compusă din profesioniști în domeniul energiei solare, cu experiență în proiectarea și instalarea sistemelor fotovoltaice.
Ne dorim să creăm un brand national de lunga durata, prin promovare agresiva in mediul online si prin deschiderea de sedii fizice in fiecare judet din Romania.

Promisiunea noastră

Ne dorim să fim lideri în domeniul energiei fotovoltaice și să contribuim la creșterea utilizării energiei regenerabile în țara noastră. Suntem deschisi pentru colaborări cu alte companii și organizații care împărtășesc aceleași valori și scopuri.

Pregătiți pentru succesul tău

Ne-am angajat să oferim servicii de înaltă calitate și să răspundem nevoilor clienților noștri în mod eficient și profesional.

Suport tehnic dedicat

Ne dorim să devenim partenerul dvs. de încredere pentru soluții de energie verde și să contribuim la crearea unui viitor mai verde pentru toți.

Plată

Posibilitate plată în rate

In plus, pentru a facilita procesul de achizitie pentru clientii nostri, oferim si posibilitatea de a cumpara sistemele noastre prin intermediul unui credit bancar, acest lucru inseamna ca clientul poate sa-si cumpere sistemul dorit fara a fi nevoit sa achite suma integral. <br><br>
Ne-am angajat sa oferim clientilor nostri o experienta de cumparare cat mai simpla si fara probleme, de aceea oferi.